{Min favoritt} Studioplanlegger!

karinfoto_com_studioplanlegger_almanakke2

karinfoto,almanakke,2014

karinfoto,almanakke,2014,personligalmanakke

Planlegger fra personligalmanakk

Som flere av instagramfølgerne mine antagelig allerede vet, er jeg SÅ veldig fornøyd med valget av planlegger denne gangen. Tidligere har jeg brukt filofax, men ikke vært sånn helt fornøyd med det. Jeg tok en runde i bokhandelene etter noe nytt, men fant ikke noe jeg kunne tenke meg, så da ble det et raskt googlesøk og jeg endte opp med en personligalmanakk ★

Jeg la til noen ekstra blanke sider og linjeark slik at jeg har god med notatplass til ideer og planer for KarinFoto. I tillegg har jeg fått samlet alle avtaler, bookinger, bloggideer, inspirasjon og skisser til fotografering i samme bok. Jeg har laget meg skilleark og bokmerker med mønsterark så det går raskt å slå opp på de forskjellige sidene. Ahh… nevnte jeg at jeg er veldig fornøyd? Jeg digger å pynte opp litt ekstra med pastellfarger, og det nydelige hårbåndet laget til studioet av My Beloved Ones passer bare så perfekt på planleggeren min også 

De søte vingene på første bildet er helt nydelige i nyfødtfotografering. Englevinger er så søtt, men ekstra fint når de er så små som disse. Tar på en måte ikke så mye fokus da. Koselig gave til studio fra et koselig foreldrepar etter at vi brukte det i nyfødtfotograferingen deres. Den heklet kronen er de jeg hekler på bestilling, den gjør seg så fint i hvitt ♥

Får skynde meg tilbake til det jeg egentlig skal gjøre nå, nemlig redigeringsjobb. Litt musikk i ørene så går det som en drøm. Musikk er faktisk like viktig for meg som kamera. :)

Fin kveld til dere! 
-Karin