Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Med sol og varme…

Med sol og varme…

… kommer smilene fram. En veldig stor fordel med å være uten førekort, er at man må ta beina fatt når man skal i butikken, hvertfall når husets sjåfør og far er på jobb. Kunne vel ikke bedt om et bedre trilleturvær enn det vi fikk i dag, 10+ grader og nydelig sol. Vårjakkene som jentene fikk til jul ble testet for første gang, og de falt absolutt i smak hos dem begge. Fotografen i meg skulle nå ønsket at lillesøster ville hatt en annen farge enn rød bukse og lue, men det var hvertfall utenkelig. Rødt er da favorittfargen må jeg jo skjønne!! Turen var forfriskende og fryseren er nå fylt med en ukes forsyning med ferske oppskåret kneipbrød.

Merker at det hjelper godt på humør og sinn med følelsen av vår i luften. Høre fuglene kvitre muntert og merke solen varmer. For første gang fristet det veldig å flytte til et sted hvor det er sommer hele året, for vintrene føles litt tyngre for gang. Kanskje det føles ekstra tungt siden vi har hatt store utfordringer som har gitt store forandringer, tar liksom litt tid å falle til ro igjen.
Jeg har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått kommentert så mange blogger i det siste. Tiden strekker rett og slett ikke til. Det koselige er at jeg får i hvertfall lest de fleste favorittene mine gjennom den geniale applikasjonen Google Reader. Den gir meg nyeste innlegg fra de jeg følger så jeg trenger kun å skrolle og lese på min Samsung Galaxy S II ♥ Ulempen er, at jeg syns det er litt kronglete å svare med mobilen.
Vi er i full gang med å finne hjem til våre tre, muligens fire voksne Chihuahuaer. Er du på jakt etter en Chihuahua for kos, sjekk gjerne annonsen vår HER.

Comments:

  • Herlige jenter :) ja det er digg med været som har kommet nå! håper det vi ikke blir skuffa med no mer vinter på denne siden av sommeren!Skulle så gjerne hatt en liten hund, men her er det nok for mye støy med 3 unger. Jeg må nok venter noen år til, og vi har snakket om at vi ønsker oss hund veldig lenge nå…ha en super søndag.

    26. februar 2012
  • Nei, nå kan vi ikke ha mer vinter!! Det er veldig koselig å ha hund, kommer mye mer ut på tur, men rett timing har mye å si så det ikke blir mer en belastning enn glede for hele familien.

    26. februar 2012
  • ER DET MULIG!! "Nå kan vi ikke ha mer vinter!" skrev jeg i går, og i dag våkner vi til SNØ!!

    27. februar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.