Magisk øyeblikk mellom søstre

søskenfotografering,nyfødtfotografering,babyfotografering,fotografering av barn,karinfoto,Karin Pedersen

Stolt storesøster med sin nye lillesøster ♥

Jeg har gledet meg utrolig lenge til å dele noen av søskenbildene fra en av sommerens vakre nyfødtfotograferinger. Storesøster var så stolt over den nye lillesøsteren sin og var så utrolig flink i studio da vi fotograferte dem sammen. Storesøster var nesten 3 år gammel og lillesøster 7 dager ung.  Det bilde her skal uten tvil opp i studio på enten lerret eller i forstørrelse og ramme. Jeg har egentlig ikke ledig veggplass, så det må jeg bare løse på en eller annen måte.

Det er så magisk og spennende at slike øyeblikk lar seg fange, jeg må alltid klype meg i armen for å være sikker på at jeg ikke drømmer.
For det føles som en drøm. Forevige slike øyeblikk som dette ♥

God tirsdag 

KarinP