Magisk babybesøk i Studio

Babyfotografering,karinfoto,baby,babyfoto,baby 4 mmd,karinfoto,sarpsborg,østfoldBabyfotografering,karinfoto,baby,babyfoto,baby 4 mmd,karinfoto,sarpsborg,østfold

Hei på deg! Jeg kan ikke la være å smile hver gang jeg ser bildene av den nydelige gutten fra Nord-Norge. Han ga meg og mammaen hans en kjempefin opplevelse i studio. Mammaen ville så gjerne komme på nyfødtfotografering, men avstanden hit til Sarpsborg ble altfor lang så kort tid etter fødsel. Da han derimot ble 4 mnd kom de på babyfotografering. Det gikk SÅ fint ♥ Han smilte og lo til kamera og på slutten av fotograferingen sovnet han en liten stund slik at mammaen fikk de sovebildene hun ønsket seg også. Herlig! Perfekt liten modellspire ♥

Absolutt en av de herlige historiene jeg tenker på når jeg trenger inspirasjon. Veldig rørende at bildene mine har gitt så godt inntrykk at man vil reise så langt. Tusen takk for besøket lille venn, håper vi ses igjen en dag! ♥

Fin dag til deg ♥

KarinP