M a g i

KarinFoto,babyfotograf,nyfodtfotograf,sovebilder,sarpsborg,babyfotografering

 

Jeg har snakket mange ganger om disse bildene i studio, men nesten glemt litt å fortelle det her i bloggen. Bildet over er det samme bilde av babyen, bare to forskjellige redigeringer. Jeg er ikke så flink med farger og hvertfall ikke blomster, men jeg elsker pastellfarger, og det magiske glødet blomster gir i bilder. Jeg dras ofte mot tidløse bilder når det gjelder nyfødtfotografering, som oftest er det rene uten så mye rekvisitter. Noen ganger har foreldrene noen ønsker som f.eks at noen bilder skal representere årstiden babyen er født, o.l og denne redigeringsmåten jeg har gjort her, gir meg store mulighet til å gjøre nettopp det – uten at jeg må forstyrre babyen noe mer enn nødvendig. Jeg trenger ikke å gjøre så mye forandring under fotograferingen, fordi magien skjer på mac´n :) Det setter meg også litt mer i kontakt med den kunsteriske siden min, noe jeg trives veldig godt med. Ulempen er nok tiden det tar å redigere, så jeg får ikke tid nok til å gjøre det så ofte som jeg skulle ønske.

 

Kunst,nyfødtfotografering,fineart,babyfotograf,nyfødtfotograf,babyfoto,fotograf KarinPedersen,blomster,fargerik,kunstbilde

 

Dette bildet er også sammensatt slik som det som nevnt over. Jeg liker veldig godt denne måten å jobbe på fordi det innebærer ingen risiko for babyen, (noe som selvsagt er første prioritet) i tillegg til at vi ikke begrenser oss til farger og rekvisitter som kanskje ikke er så tidløse om noen år.

I dag står det på planen å få klargjort en del pakker, så det blir noen timer foran mac´n, noe som er en helt grei start på uken :) Jeg får også leveranse fra fotoleverandøren min i dag også, noe jeg er ekstra spent på. Gleder meg til å se bildene mine i stort format ♥

Husk å bestille nyfødtfotografering før fødsel!

God mandag til deg :)

KarinP