M a g i s k

Vakker, søskenfotografering,nyfødtfotografering,babyfotograf Karin Pedersen,Babyfotograf,Nyfødtfotograf,Nyfødtfoto,storesøster og lillesøster,kalnes,sarpsborg,oslo

Vakker, søskenfotografering,nyfødtfotografering,babyfotograf Karin Pedersen,Babyfotograf,Nyfødtfotograf,Nyfødtfoto,storesøster og lillesøster,kalnes,sarpsborg,oslo

 

 

Flinke storesøster, 6 år med søte lillesøster på 10 dager 

Helt siden jeg hadde besøk av de vakre jentene i studio, har jeg gledet jeg meg til å vise fram de fine bildene av dem sammen ♥ Storesøster var så flink og gjorde akkurat som jeg sa, herlig! Som babyfotograf er jeg ikke så vant med det, så disse to her ville jeg nesten ikke slutte å fotografere :)  Jeg fotograferer veldig mange søsken kombinert med nyfødtfotografering, noe jeg liker ekstra godt. Jeg syns det er en fryd å se storesøsken sammen sin helt nye lillebror eller lillesøster, og best av alt, – jeg står klar med kamera under helt perfekte lysforhold for flotte bildeserier av dem sammen. Både vellposerte bilder og spontane uttrykk som alltid skjer under en sånn fotografering ♥

Det er helg og solen skinner fortsatt. Jeg ser veldig klart at kjøreopplæringen med kjøreskolen har tatt på mer enn jeg hadde sett for meg, så jeg må ta igjen en del redigering nå i helgen. Det kommer til å gå fint, jeg digger kvelds-nattjobbing. Deretter er det ferietid for meg, og kjenner allerede nå, at jeg gruer meg litt. Jeg er litt for avhengig av mac´en, så jeg kommer nok til å verke litt etter å jobbe med bilder eller savne studio, men viktig med en pause også. I august venter det spennende oppdrag og flere nye verdensborgere ♥ I morgen skal jeg plukke opp noen bøker jeg har fått tips om, så kanskje jeg er heldig å få tid til å lese litt igjen i ferien – som ikke er om skilt eller trafikkregler vell og merke ;) 

I går la Caroline Berg Eriksen ut et innlegg i bloggen sin med tips til en god fødselsopplevelse, verdt å sjekke ut om du venter en liten en snart eller om du bare vil se bilder fra da Nelia var her i studio på nyfødtfotografering 12 dager ♥ 

God helg til deg og dine ♥

KarinP