LYKKE – Nå er jeg her på fulltid!!

Endelig er det nye kontoret mitt pusset opp og jeg har flyttet inn i ABB bygget på fulltid!! For en befrielse med alt på ett sted. Mye bedre tid til å følge opp fotograferinger og bestillinger. Og jeg får møte mennesker hver dag! Haha!! for en lykke og sikkert en lettelse for de stakkars naboene mine!! Det har absolutt vært en fin tid med hjemmekontor også, men det kan ikke måle seg med den produktiviteten jeg får med alt på ett sted. 

Etter 6 år med hjemmekontor, er det skikkelig uvant og ikke ha kontoret hjemme lenger. Min utfordring er at det er vanskelig å la være å jobbe faktisk. Jeg stortrives både bak kamera og foran mac´n og har med glede brukt mange kvelder til redigering. Ivrig etter å klargjøre bestillinger og visningsgallerier for de fine familiene. Nå er det lite med kveldsjobbing med kontoret ute av huset, men til gjengeld er det ekstra forfriskende å hoppe opp om morgenen og komme på jobben med frisk iver. 

Send meg gjerne en melding om du ønsker å komme innom for en prat om fotografering. Adressen er Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg. Hovedinngang vis a vis det hvite skiltet det står vestengveien 40 på. Inn til høyre og nederst i korridoren. Bestilling av fotografering kan gjøres i skjema til høyre, eventuelt HER

Ønsker deg en fin dag ♥