Long time no see!

Nyfødtfotograf,babyfotograf,fotograf,baby,nyfødtfotografering,barsel,termindato,

Erfaren nyfødtfotograf,Babyfotograf,fotograf,nyfødtfotografering,sorthvitt,digitale bilder,høyoppløselige filer,minnepenn,babyfotograf i Sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,Ski,Oslo

Skjønne prinsessen 8 dager ung fra Ski ♥

 

Hei du! Nå har det jammen vært stille her i bloggen, ikke at det betyr at jeg ikke har noe å gjøre. Faktum er at jeg har nesten for mye på planen. Bloggen syns nesten ikke på den lange to-do listen min, men i dag måtte jeg bare dra den opp på topp, for å vise noen av de nydelige bildene fra den fine photoshooten. 

Det første bildet er sammensatt av to bilder, noe som betyr at hun ikke ble fotografert i husken – av sikkerhetshensyn. Mange av nyfødtbildene har en slik framgangsmåte for at babyen uten noen som helst tvil – har det trygt på nyfødtfotografering i studio. Babyen ligger altså på et trygt underlag med god støtte rundt seg og så har jeg redigert det sammen med bildet av husken. Sikkerhet ER viktig!!

En del pakker er ferdig pakket i dag, så dere som venter på bilder kan vente seg dem de nærmeste dagene :)
Jeg kan se fram til kveldsjobbing foran mac´en i dag siden jeg skal ut på langkjøring med kjøreskolen snart – Wish me luck! Nå føler jeg faktisk at lappen kan skimtes der framme i sikte, og ikke minst er bilen også i boks nå. Min kjære har latt meg overta volvo´n. OG gjett om den skal dekoreres med logoen min – sånn jeg vil ha det :) 

Fiiin onsdag til deg