Litt skravling i dag / Fotoutstyr selges!

Nyfødtfotograf,Nyfødt,baby,infant,baby,newborn,nyfødtfoto,nyfødtføtter,tiny toes,Fotograf,Photographer,Nyfødtfotograf,babyfotograf,sarpsborg,fredrikstad,halden,moss,oslo,oppdrag,studio,foto,fotostudio

High five! Vakre prinsen fra Halden! Jeg elsker bilder som dette ♥

Håper dere har hatt en fin helg! Jeg har jobbet litt med bildegallerier og litt juleting. Jeg har fått overstått julefotograferingen av barna mine. Herremin, jeg kan ikke forstå hvorfor det skal være så vanskelig å fotografere sine egne barn!! Det er nesten så jeg vurderer å sette bort den fotograferingen neste år!! Jeg har i hvertfall lært at det ikke er særlig smart å si «kaste ballen» til barn over 1 år!! Auchh! *lol* Eldre barn er garantert litt mer treffsikre. Herlig å le av det nå da ;) Fotografere andres barn er som en drøm i forhold ♥

I helgen gikk skrekkelig nok pcbrillene mine i stykker!! Typisk nok nå som jeg har mest å gjøre også. Jeg fikk tilpasset lesebriller til pcjobbingen for et år siden. Det gjorde en så stor forskjell da jeg følte jeg tidligere ikke klarte fokusere helt på skjermen, og hadde mye migreneanfall. Siden har jeg bare vært helt avhengig av dem. Jeg fikk løpt til Spescsavers i Sarpsborg allerede på lørdag og bestilt opp nye, men det tar nok en ukes tid før dem er på plass. Kjedelig, bare krysse fingrene for at migrenen holder seg unna.

F O T O U T S T Y R   S E L G E S ♥ Jeg har forresten bestemt meg for å selge ett av objektivene mine ♥ Canon EF 70-200mm f/4 L USM. Et supert teleobjektiv som gir nydelige bilder. Jeg selger det til fordel for en annen lekkerbisk som står på ønskelista (fastoptikk).  Bare å høre av deg om du er intr. :) Link til finn-annonsen min over. *Solgt*

Det er kommet opp en ny fane i menyen -> ♥ Gavekort.

insta_karinfoto_fotograf

Noen bilder fra instagram @karinfoto #karinfoto ♥

Fin dag til dere :D

karinfoto_studio