Litt nytt i studio

Nyfødtfotografering i sarpsborg,fotograf Karin Pedersen,babyfotograf,nyfødtfoto,babyfoto,studiomaskotter,bamser,foto,fotografering

Nyfødtfotografering i sarpsborg,fotograf Karin Pedersen,babyfotograf,nyfødtfoto,babyfoto,visitkort,foto,fotografering

 

Søte detaljer fra studio 

Fredag igjen ♥ Min favorittdag etter en jobbeuke og så tacofredag da! Uheldigvis er ikke ungene og min kjære så fan av taco lenger etter utallige tacofredager. Så dette er nok den siste på en stund. 

I studio har jeg fått inn den søte lille sengen jeg kjøpte og malte for lange tider siden. Den har gnagd meg i tankene, så jeg måtte rote den fram igjen og prøve ut noen nye ideer. Jeg tror det blir en fin variasjon til resten jeg tilbyr av settinger til nyfødtfoto. Jeg skal teste ut enda flere fargevariasjoner for å bestemme meg litt for hva jeg kommer til å gå for, men gleder meg allerede på å prøve den ut i nyfødtfotograferinger. Noen nye visitkort er også på plass. Jeg hater å velge bare ett bilde, så det her er absolutt typisk meg med flere forskjellige visitkort, hehe!

Nå skal jeg finne sofaen og strikketøyet før fredagen er helt over. Tusen takk for alle fine likes og kommentarer jeg får både i sosiale medier og i studio. Det er så utrolig motiverende å vite at så mange liker bildene mine ♥

Fin helg til deg ♥
KarinP