Less is more!

Nyfødtfotografering,Karin Pedersen, Babyfotograf, Nyfødtfotograf, Sarpsborg, Fredrikstad, Nyfødtfoto,Nyfødt,Fine Art

Nyfødtfotografering,Karin Pedersen, Babyfotograf, Nyfødtfotograf, Sarpsborg, Fredrikstad, Nyfødtfoto,Nyfødt,Fine Art

 

Nydelige sjarmøren fra Hvaler ♥

Hellu igjen ♥ Koselig å finne litt ekstra tid til å oppdatere bloggen med de fine bildene av den vakre sjarmøren. Han tok seg veldig god tid med å se seg rundt i studio, så da han først sovnet, var både jeg og mammaen ganske lettet. Han sovnet godt i den gode og myke jukse-sauepelsen jeg stort sett bruker til hver nyfødtfotografering, det er lunt og godt å bli pakket godt sammen i den. Herlighet, se det vakre smilet da ♥ og den skjønne bittelille foten ♥ Nydelige detaljer.  I det siste har jeg studert livsstilsfotografering og minimalistisk stil og merker at det er noe jeg virkelig liker. Jeg har veldig troen på å tolke det på min måte i bildene mine, særlig da nyfødtfotografering, men også babyfotografering rundt 2-4 mnds alderen. Jeg er fortsatt glad i props og rekvisitter, og kommer til å bruke det som før, men tanken er å gi noe helt enkelt til deg som gjerne vil ha det så tidløst som mulig.  Derfor har jeg også kjøpt inn noen nye tepper, stoffer og laget noen flere wraps jeg er veldig spent på å bruke framover.

Husk å bestille nyfødtfotografering med termindatoen din. Det er så ille å takke nei til nyfødtfotograferinger, men det blir fort fullbooket, så vær ute i god tid for å sikre deg plass ♥

Fin onsdag til deg ♥

KarinP