L y k k e t e g n i n g

Karinfoto,Fotograf Karin Pedersen, Lykketegning,Sarpsborg,illustrasjon,bilen min, KarinFoto,Nyfødtfotograf,

 

L y k k e

Lykketegning har tegnet bilen min!! ♥ Så til å bli glad av, så fin!! Bilen min har på en rar måte blitt symbolet på en kjempestor forelskelse jeg har fått for livet etter at jeg fikk lappen i fjor, så alt med bilen min er jo så stas, hihi!!  Jeg tenker den fine tegningen skal få stå på kontoret mitt og bringe meg masse lykke framover. Jeg er en skikkelig fan av illustrasjonene hennes som er så positive og fine. Blir alltid så glad når jeg ser dem dukke opp i newsfeeden min på facebook. En påminnelse om alt det fine som fins og hvor viktig det å tenke positivt i hverdagen. Neste tegning skal bli av meg og barna mine ♥ Sjekk ut hjemmesiden hennes Lykketegning.no og så er hun på facebook også Lykketegning Illustrations.

Her er det godt og lunt foran mac´n med dagens redigeringsarbeid. Ekstra deilig når det regner ute som det gjør i dag. Bloggen er ikke førsteprioritert for tiden, men oppdaterer stort sett facebooksiden min hver dag, så følg gjerne med der om du liker å se hva jeg driver med om dagen.

God Tirsdag ♥

 

KarinP