Karinfoto-kunst-før og etterbilde-nyfodtfotografering-babyfotografering-sarpsborg-østfold-oslo-akershus-vestby

Kreativitet som jeg blomstrer av!

Karinfoto-kunst-før og etterbilde-nyfodtfotografering-babyfotografering-sarpsborg-østfold-oslo-akershus-vestby

Karinfoto-kunst-før og etterbilde-nyfodtfotografering-babyfotografering-sarpsborg-østfold-oslo-akershus-vestby

 

Fine lille prinsen 7 uker  Fordi han var prematur kunne han fotograferes som nyfødt.
Her er han fotografert i en av disse rekvisittene.

 

Jeg elsker variasjon og har så mange ideer, men jeg vil helst ikke forstyrre babyen noe mer enn nødvendig, og jeg ønsker at photosession skal gå så raskt som mulig (uten stress). Det kan være tidskrevende på nyfødtfotografering da det avhenger mye hvor tilfreds babyen er og hvor godt han sover akkurat når han er hos meg. Babyene våkner ofte fort når man begynner å røre og flytte på dem.

Så lenge jeg får fotografert noen poseringer, har jeg mulighet til å bytte på forskjellige rekvisitter i etterarbeidet på mac´n selv om babyen ikke har vært i de fysisk. Det gir familiene en fin variasjon av bilder å velge sine favoritter fra. Det gir også en utrolig stor fordel om man f.eks senere, ønsker bildene i et helt nytt uttrykk som passer det nye hjemmet bedre, eller den nye fargestilen man har oppgradert til. Alle bildene mine kan ofte tilpasses slik. Nå sover stort sett alle babyene i studio veldig godt, så denne workflowen gjør galleriene mine veldig fyldige i tillegg til de andre teknikker og redigeringer jeg gjør .

Fin dag til deg ♥

Husk å bestille nyfødtfotografering med termindato for å sikre at jeg har kapasitet, eller kontakt meg så snart babyen er født.
Anbefalte fotograferinger; Nyfødt (0-14 dager) eller/ og Baby 2-3 mnd. Deretter 6 mnd og 1 år.