Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Kreativ helg!

Kreativ helg!

Det har vært en fin og kreativ helg. Jeg ordnet i stand noen kort i helgen.  En blomsterbukett, dvs blomsten stod Mestergrønn for, men kortet og rosetten har jeg fikset.

Vi har drevet Chihuahua oppdrett siden 2006, og på den tiden til nå, har tre av vårt oppdrett blitt Norsk Champion. Den tredje fikk sin norske championtittel nå nettopp. Hundene må være fylt 2 år for å bli champion i Norge.

Jeg lagde “rosett” utfra 17-mai sløyfe. Satt på en hvit kartong i senter for å dekke over merke som allerede var der. Så limte jeg på bokstavene. Jeg brukte også rød sprit tusj på bokstavene for å få samme rødfarge som sløyfen. Kortet er de samme “tag’ene” som jeg har skrevet om tidligere i premiekort innlegget. Teksten er ordnet på pc’n og skrevet ut på “klistremerke ark”; Avery Bright White Laser Labels.

Stolt mottaker
Nuch Chi-Cago’s Fay
Samme måte lagde jeg også kortet til naboens nyfødte…