Kontorkroken blir geek-hjørne!

kontorplassen,karinfoto,Fotograf

Jeg elsker kontorplassen min 

Hei du :) Jeg blir helt satt ut av det fine været. Det er veldig godt med sol og sommer selv om det for min ikke trenger å overstige 20 varmegrader. Heldigvis er jeg veldig glad å jobbe på mac´en selv om været ute er fint. Jeg har jobbet på iMac i 4 år og vært utrolig fornøyd med det, men, og det er et stort MEN, jeg hater gjennskinnet i glasset på skjermen!!

Stort sett går det greit, men noen dager er det nesten helt umulig å se bildet på skjermen uten at du ser deg selv i skjermen. Jeg har jo det lille kontoret mitt i stua vår som antagelig er det rommet i huset som har desidert mest dagslys. Så etter å ha tenkt en del på det, og forhørt meg litt, har jeg bestemt meg for at jeg må ha en tilleggsskjerm. Det blir naturlig å velge Eizo siden det er det som går for å være topp skjerm for bildebehandling og den er i tillegg matt. Jeg fikk litt info om de forskjellige modellene da jeg var og snakket med de på infografikk i går, så det blir å vurdere de opp mot hverandre. Jeg har noen andre fine innkjøp på listen min det året her også, ellers hadde jeg gått for oppgradering til Mac Pro i samme slengen. Kontorkroken min kommer ikke til å se like fancy ut da. iMac´en passer jo veldig fint inn med resten av stua slik jeg har innredet det. Det kommer til å se ut som et geek-hjørne med to store skjermer, men det får bare være, hva som helst for at de fine familiene i studio skal få tipp-topp bilder.

Da skal jeg straks sende ut et visninsgalleri så håper jeg du koser deg i det fine været. Kveldssola er veldig fin her i Sarpsborg ♥

KarinP