Jente i bunad sitter på en huske under konfirmantfoztografering i Hafslundsparken.

Konfirmantfotografering 2024

Konfirmasjon er en stor begivenhet som fortjener flotte bilder. Jeg fotograferer ungdom ute i fine lokasjoner i Sarpsborg. Vår, sommer og høst er fine måneder å fotografere ute med det fine lyset og fargene. Det er fult mulig å booke fotografering i god tid slik at du er sikret fotografering. Jeg hjelper deg med planlegging, fotografering og sluttprodukt.

Når du bestiller konfirmantfotografering vil jeg kontakte deg så vi kan planlegge fotograferingen best mulig. Jeg setter også opp egen bestillingstime så vi kan gå gjennom bildene og avgjøre hvilke produkter som passer ditt behov og budsjett.

Jeg anbefaler fotografering utenom konfirmasjonsdagen.
Det gjør at vi kan velge en optimalt tid og dato i forhold til vær og lokasjon, og vi slipper tidspress for å rekke videre på dagsordenen. En annen fordel er jeg kan (om ønskelig) fotografere i hverdagsklær i tillegg til penklær som bunad/dress også. Varighet ca 1 time.

Fotograferingen kan også kombineres med eventuell søsken og familie, og f.eks dyr.

Jente i bunad sitter foran en dam på konfirmantfoto.

Jente i bunad ser utover mens hun smiler.

Søstre i bunad under konfirmantfoztografering i sarpsborg ØstfoldUngdom I dress og slips som står oppreist under konfirmantfoztografering i Sarpsborg, Østfold.

Ungdom i dress som sitter under konfirmantfoztografering i Sarpsborg, Østfold

 


Fotograf Karin Pedersen | KarinFoto
Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg
www.karinfoto.no
www.facebook.com/karinfoto
Mobil: 977 82 103