Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Kinokvelden

Kinokvelden

For en stund tilbake merket jeg at jentene trengte en oppmuntring, noe å se fram til og noe å glede seg til. Noen ganger føles hverdagene så lange og helgene forsvinner før man vet ordet av det. Så på en ukestart, lovet jeg jentene en kinokveld på lørdag den uken. Det var to jenter som gledet seg maksimalt. Jeg fortalte hvilke planer jeg hadde for kvelden, noe som gjorde jentene enda mer spente for hver dag. Den fine ideen om kinokveld, ble jeg inpirert av i bloggen til Marlene Isaksen HER.

Jentene måtte gjøre hver sin oppgave i løpet av uken for å tjene seg kinobillett, det ble gjort med stor velvilje. Filmen som stod på planen ble valgt ut i felleskap i butikken. Det ble “To på rømmen”.De var på besøk hos tanten sin mens jeg gjorde i stand “kiosken”. All godisen er kjøpt på Nordbycenteret i Sverige. Embalasjen for seigmennene er laget for annledningen. Skrevet ut på pc og stiftet på avklippet brødpose. De tok helt av da de fikk se kiosken vår. Det var gledeshyl og hopp mens de klirret med lekepengene sine :) Kiosken hadde også pølse i brød/lompe og pizza stykker som ble sponset av kinoen.

Lyset ble slukket og surround annlegget fikk prøvd seg ordentlig. Lillesøster utbrøt “Det er akkurat som på kino!!” i begeistring. Under filmen fikk jeg lusket meg rundt og tatt noen bilder uten blits. Rommet var veldig mørkt, så det var utfordrende og gøy.


Lillebror satt forundret og så på tvn som hadde fargerike bilder og lyden. Han trives ikke i vippestol lenger, men akkurat da satt han helt stille. Det var ikke lenge etter filmen startet at han la seg for kvelden.
Dette skal helt klart gjentas, både med og uten kiosk. Hyggelig å gjøre noe ekstra ut av en lørdag og gi rom for planlegging i forkant.

Ha en fin dag alle sammen!
– Karin

Dette innlegget skulle kommet ut i går, men lillebror sliter med tannfrembrudd, så lite søvn og lite latter på den gutten for øyeblikket.

Comments:

 • Wææ!! Såå gøy, Karin! Dere har jo virkelig stelt i stand, og kiosken var kjempekul! Kan skjønne jentene syns det var stas!! :-D
  Koselig at du linket til siden min også, siden din har virkelig blitt FLOTT!! Grattis!

  12. april 2012
 • Oi, så gøy!! Dette skal jeg jammen prøve på her en gang også :)

  12. april 2012
 • tante Marina

  Så flinke dere har vært!!! skikkelig kinostemning i heimen der jo, skjønner det ble suksess,så regner med det blir flere kinokvelder på dere :) Syntes du er kjempeflink til å oppmuntre og aktivisere dem med kreativiteten din :)

  12. april 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.