KarinFoto.no i nytt design

Hey du! Det er er virkelig godt å skrive noen ord her igjen. Nytt år og nytt design er så forfriskende, ikkesant? Jeg syns starten på året alltid er så spennende. Så mange mennesker med pågangsmot for å gjøre en innsats både til hverdags, på jobb og på trening. Det smitter og inspirerer så fortreffelig! 

Jeg startet dette året med bursdag faktisk, ikke jeg da, men det lille firma mitt er blitt 5 år. Det er nesten så det føles som et barn som vokser ;) Det er så stort å ha startet opp med noe jeg har brent så mye for og som ikke bare har gitt meg en fulltidsjobb, men også som har formet meg, utfordret meg, inspirert meg og preget meg til den jeg er nå. Det har blitt så mye større enn jeg kunne se for meg den gangen da dette bare var en drøm. Jeg blir helt ydmyk bare av tanken! 

Så hva er nytt på siden? Vel, stort sett alt! Du kan nå lett lese hjemmesiden på alle enheter ettersom det nye designen er optimalisert for ipad og smarttelefoner også. Yey!! Det er et helt nytt bookingskjema slik at det blir lettere å booke seg inn og få raskt svar om tilgjengelige timer. Jeg er også tilgjengelig på meldinger på facebooksiden min, slik at du kan chatte med meg når jeg er pålogget. Jeg digger å svare på spørsmål fortløpende der. Galleriene mine har fått en fin overhaling så bildene skal gi en god oversikt og lett å bla i. De fine omtalene mine på facebooksiden min er blitt lagt til en menylink under «Om meg!» Prislisten har fått seg en fin makeover også. Enkelt og oversiktig! Alt i alt, forfriskende og fresh ny hjemmeside :)

Deler av dagen i dag har gått til å designe og klargjøre gavekort og visitkort, jeg designer og skriver ut selv. Liker så godt den kreative delen av jobben, klargjøre pakker og vite at det er helt perfekt for de fine familiene i studio :) 

Ønsker deg en fin dag!