KarinFoto feirer 1 år som gründer!

babyfotograf,karinfoto,karin,sarpsborg,nyfødtfotograf

Babyfotograf,Karinfoto,Karin,Pedersen,baby3mnd,babystudio,sarpsborg,østfold

karinfoto,babyfotograf,karin,pedersen,baby7dager,babyfotograf

arinfoto,babyfotograf,karin,pedersen,nyfødt,babyfotograf

Noen nye bilder er lagt til i slideshowen på forsiden som viser noen av variasjonen i settingene hos meg.

Godt nytt år alle sammen 

 Jeg har startet det nye året med å ta igjen oppdragene fra desember. Må innrømme at hele den måneden var helt sprø med alle oppdrag og opplevelser i studio. Jeg har fått så mange koselige tilbakemeldinger fra dere som virkelig varmer godt. Jeg kan ikke annet enn å se tilbake på 2013 med et stort smil om munnen og en god varm følelse innvendig og høre meg selv si til meg selv, «Jeg klarte det!». Ett år som babyfotograf «på ordentlig» har vært en utrolig reise gjennom mange følelser og lærdom både innenfor fotografering og om meg selv. Jeg er så takknemlig og full av iver til å fortsette videre på denne reisen 

Ellers har jeg på kveldene slappet av med litt hekling. Jeg kom over Leger uten grenser sin status på facebook som søkte etter strikket nyfødtluer som feltarbeiderene kan ta med seg ut til nyfødte. Så flott tiltak!! Jeg har hittils heklet 5 stk, mens 2 er underveis. Så koselig og kunne bidra. Hvis du ønsker å gjøre det samme, kan du trykke på linken over for å komme direkte til statusen med info.

Nå skal jeg sette meg ned med noen fargeprøver til bakgrunner i studio. Det er altfor mange farger å velge mellom, så hvordan jeg skal velge kun noen blir et mysterie. :) Gleder meg til å få opp papirbakgrunner så jeg kan ta helt klassiske bilder for dem som ønsker det. Nytt studiolys er også snart på plass. Klarer knapt vente!!

Fin kveld til dere!
Karin ♥

karinfoto_banner_babyfotograf_3mnd_baby_thumbs

Vil du at jeg skal fotografere babyen din? Kontakt meg