Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Kaotiske dager!

Kaotiske dager!

Er det ikke typisk at når man minst trenger det så skjer alt på engang? Lillebror kommer snart til verden, hundene har fått løpetid, noe som fører med seg hyling, bjeffing og ellers masse stress. Hannhundene blir så stresset av løpetiden, så dem går mer eller mindre inn i vill tilstand!! Slitsomt. Om ikke dette er nok, har lillesøster blitt forkjølet med feber, tett nese og sår hals. Kan vel nesten bare forvente, at storesøster kommer til å bli smittet også.

Lillesøster var syk fra November 2010 til Februar 2011 med gjentatte streptokokkinfeksjoner i halsen. Bildet ble tatt i den perioden. Hun ble frisk på antibiotika, men ble like syk igjen bare noen dager etter endt 10-dagers kur. Etter 6 tilbakefall ble løsningen å operere bort mandlene. Trist at det ikke ble gjort tidligere så hadde vi sluppet sykdomsmarerittet over så lang tid, men er overlykkelig for at hun ble frisk til slutt. Heldigvis ser det bare ut til å være vanlig forkjølelse hun har nå, men merker jeg blir ekstra stresset med sykdomshistorien hennes fortsatt friskt i minne.

Oppmuntrende å ha “Hakuna Matata” sangen på hjernen. “Det er ingen bekymringer”.
Får du ikke bare lyst til å hoppe opp og danse litt til den sangen? Herlig!!

*Karin*
…………………………………………………………………………………………………….
Grafikkelementer/Credit – ScrapArtist