Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
“Kan jeg beholde den? vær så sniiiiiill….!”

“Kan jeg beholde den? vær så sniiiiiill….!”

For en stund tilbake fikk jentene tøybur fra IKEA (Gosig) som åpnet opp for en hel dag med lek. Det var kjempestas. De skulle leke hundeoppdrettere og stod på hode i lekekassene etter passende bamser som kunne være valper. Etter en stund var det et gledeshyl å høre “Vi har fått valp!!” og så kom de løpende til meg og visste meg disse vakre bamsene som lå pent pakket rundt i tøyburet (bamsene hører egentlig ikke sammen, men jeg syns nå likheten var ganske treffende). Jeg måtte le og samtidig skryte masse hvor utrolig fin valp det var.

Helt alvorlig brøt det ut “kan vi beholde den, vææææær så sniiiiill????” Da måtte jeg le ganske godt for det var akkurat som da vi har hatt valpekull og ungene har forelsket seg helt i en eller flere av valpene. Da har jeg vært veldig forsiktig med å si hvem/hvilken valp under 12 uker vi vurderte å beholde, nettopp pga at de knytter seg så lett. Valper utvikler seg så forskjellig og så raskt. Denne gangen kunne jeg med glede si, at det kunne de selv bestemme, velviten om at det tross alt bare var en bamse. De hoppet av glede og løp tilbake for å leke mer. Utover kvelden syns storesøster at det var bedre å selge valpen, for det var SÅ mye jobb med en valp *lol*  

Nå er det snart helg folkens! Ha en fin torsdag :)

Tusen takk til Ann-Christin og Anita som kjøpte med seg disse tøyburene på IKEA for meg. Jentene sender en stor klem til tantene sine :)

Comments:

 • Haha, så ekstremt søtt! Bra at storesøster tok til fornuft da :P

  17. november 2011
 • Nesten så en får lyst på en selv om har vippa litt over de førti du… :-)

  17. november 2011
 • Åååh,de er nå skjønne da! <3 Skjønner godt at de vil beholde en så søt liten valp ja, men det er jo, som de fant ut, masse jobb! hihi!Får håpe det ikke blir så altfor lenge til neste gang det kommer små valper hos dere igjen da! :)

  17. november 2011
 • Sååå søtt!!!Klem, Kristin

  18. november 2011
 • Ja, den var så supersøt ♥♥♥ og så bitteliten da. Alltid koselig med valper i huset, men nå ser jeg fram til å ha igjen "bare" et par kosehunder i sofa'n.

  18. november 2011
 • Hihihi…ja de er så søte når de oppfører seg sånn:))Koselig i den alderen!Veronica

  22. november 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.