Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Juniglede: Beste tilbudet på 6 år!
Søskenfoto,barnefotograf,karinfoto,karinpedersen,chihuahua,hund og barn, sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo

Juniglede: Beste tilbudet på 6 år!

Jeg skal bli tante igjen og gleder meg helt sprelsk at jeg tenker det må jo feires. Jeg gir derfor (første gang på 6 år) en god rabatt på alle fotograferinger i studio i juni 2019. Jeg tenker du allerede har bestemt deg for at du ønsker å gå til fotograf, men ikke helt bestemt deg for hvor du skal gå eller når du skal gjøre det? Jeg hjelper deg gjerne med det.  Jeg gir 50% rabatt på alle fotograferinger i studio denne måneden* (Gjelder fotograferingsprisen, ikke bildekjøp. Kombineres ikke med andre rabatter).

Jeg fotograferer nyfødte og babyer, barn, familier og hunder. Se gjerne galleriet mitt for flere bilder. Har du andre ønsker, spør meg!

Venter du baby i juni anbefaler jeg at du booker inn med termindatoen nå (ikke vent med å bestille til babyen er født). Jeg har en rekke rekvisitter i studio, så muligheten for at jeg har det du trenger er derfor stor. Spør meg! I studio har jeg blant annet tyllskjørt og kjoler til ettåringer. Hårpynt, sixpence luer, baller, heliumsballonger, Harley Davidson sykkel med skinnjakke, trekasser, bøtter, trau, kurver, krakk og andre rekvisitter jeg ofte bruker i bildene. Ellers anbefaler jeg også å ta med egne rekvisitter, f.eks gåbil, dukkevogn, favorittleker på ettårsfoto og eldre om barnet har det.

familiefotografering,fotograf Karin Pedersen,nyfødtfoto,babyfoto,portrett,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo

Nyfødtfotografering,nyfødtfoto,nyfødtbilder,fotografering av nyfødte,

Ettårsfotografering,ettårsfoto,barnefotograf Karin Pedersen,karinfoto,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,østlandet

KarinFoto, søskenfotografering,babyfoto,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,søskenfotografering,nyfødt,barsel,forevige minner,stopp tiden,fotograf Karin Pedersen,sarpsborg,fredrikstad,halden,moss,askim,oslo,horten, kalnes, grålum

Barn og hund-2 årsfoto-franskbulldog-studiofoto-fotograf-karinfoto-karinPedersen-barnefotograf-sarpsborg-oslo-østfold

ettårsfotografering,Fotograf Karin Pedersen,babyfotograf,ballonger,Sarpsborg,Personlig babystudio

Vil du benytte deg av juniglede tilbudet. Fyll ut skjema under, eller ring meg på mobil: 98199459 Jeg svarer på e-post hver dag, har du ikke fått svar, sjekk eventuelt spamfilteret ditt. 

Del gjerne :)

Ønsker deg en god helg