Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Jeg vil ikke, og skal IKKE….

Jeg vil ikke, og skal IKKE….

… bli lei den gode fine spisestueserien min!!! Men jeg begynner å bli, og savner faktisk en god sitteplass i nærheten av vedovnen. Det innebærer at jeg kanskje må gi slipp på deler av serien (et lite skap og de store stolene) til fordel for en veldig komfortabel stol og kanskje en lite bord/bokhylle? Snoker rundt etter tips og forslag…
Det er endelig fredag, disse ukene går så fort. Ønsker dere alle en god helg!

Comments:

  • Det er jo dessverre sånn at man etterhvert blir lei ting. Ønsker endrer seg og man setter pris på forandring ;)Fin fredag til deg :)○ Beate ○

    27. januar 2012
  • Ja, man blir dessverre det! Takk for kommentar :D

    28. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.