Jeg fotograferer 1-åringer også <3

ettårsfotografering,1år,1 år,fotografering,baby,karinfoto,babyfotograf

NYDELIGE prinsessa i det herlige skjørtet!  

Jeg får ofte spørsmål om jeg fotograferer 1-åringer, og det gjør jeg med glede! 1-åringene er så fulle av liv og  så sprudlende! Det er en fryd å fange det på bildene 

Denne jenta hadde med seg det nydelige tutuskjørtet på sin 1-årsfotografering hos meg. Så herlig! Nå har jeg bestilt det til studio også, selv om jeg i grunn allerede har flere fine tutuskjørt (i rosa, lilla, mintgrønn og grå), så liker jeg denne fargen så godt (gammelrosa). Kjenner jeg meg selv rett, blir det helt sikkert flere farger etterhvert også. Jeg er utrolig svak for pastellfarger merker jeg :)

Jeg har fått meg en ny kontorplass hjemme som jeg er SÅ fornøyd med. Tidligere hadde jeg et eget rom til kontor, men lyset der ble helt feil i forhold til hvordan jeg satt, så jeg måtte blende ned persiennene hver gang jeg jobbet for å unngå refleksjonene i mac skjermen. I lengden syns jeg det ble så tungt, særlig nå med mørketiden ute. For en god følelse det var å komme seg ut av det rommet til en lys og fin plass med masse dagslys på riktig avstand. Så deilig. Skulle ønske jeg hadde gjort det for lenge siden  ♥ ♥

Nå begynner straks Grey´s anatomy, ukas tv-høydepunkt :)
God kveld til dere ♥
– Karin

thumbs_img_110214