Januar 2023 Bonus
fotografering,rabatt,bonus,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,babyfotografering,ettårsfotografering,søskenfotografering,søskenfoto,Viken,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby

Januar 2023 Bonus

Alle fotograferinger i Januar 2023 vil få 1 stk A4 forstørrelse på fotopapir inkludert med bildebestillingen (verdi kr 690). Hvorfor? Det lille firma mitt, KarinFoto fyller 10 utrolige år. Det må uten tvil feires!

Forstørrelsen kan du ramme inn selv, eller gi bort til noen som kan ha gleden av å se det hver dag. Jeg elsker å selge digitale filer så familiene kan bruke bildene på forskjellige måter gjennom tidene, men ingenting slår den ordentlig gode følelsen av å se det på veggen, og merke hvordan det frisker opp rommet.

Så for å få Januarbonusen trenger du kun å booke inn din ønsket fotografering (Det gjelder alle fotograferinger, ikke bare nyfødtfotografering). Jeg har ikke mange oppdrag pr. måned så anbefaler å booke inn allerede nå for å sikre plass før det er fullbooket.

Har du noen spørsmål om en fotografering, er det bare å ringe meg eller sende meg en melding gjennom kontaktskjema

 

nyfødt,fotograf,karinfoto,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,vestby,oslo,nyfødtfotograf,nyfødtfoto,digitalefiler,ettårsfotografering,ettårsfoto,ettåring,ettår,barnefotograf

Håper vi ses i Januar ♫ ..•* ★¨`*•♫.•´*.¸.•´♥ ♫

Karin ♥
Mobil: 977 82 103
Fotograf Karin Pedersen / KarinFoto
Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg (Rett ved Eventyrfabrikken i Sarpsborg).

*Gjelder kun print i A4, ikke ramme.