It is a wrap!

 

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Babyfotograf i Sarpsborg, Østfold,Fotostudio,baby,nyfødt,nyfødtfoto,termin,gravid,

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Babyfotograf i Sarpsborg, Østfold,Fotostudio,baby,nyfødt,nyfødtfoto,termin,gravid,

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Babyfotograf i Sarpsborg, Østfold,Fotostudio,baby,nyfødt,nyfødtfoto,termin,gravid,

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Babyfotograf i Sarpsborg, Østfold,Fotostudio,baby,nyfødt,nyfødtfoto,termin,gravid,

 

 

Herlighet jeg digger den serien ♥

Er bare en rask tur innom for å vise noen av de nydelige bildene fra galleriet denne vakre lille fine karen ♥ 9 dager ung og så perfekt med alle sine vakre rynker og uttrykk. Hvis du har fulgt meg en stund kan du kanskje huske at jeg var med på en fødsel for andre gang i oktober i fjor, og dette er den nydelige lille stjernen, tantebarnet mitt ♥ Jeg skrev om han i Velkommen til verden lille vakre deg og fikk lov til å dele den nydelige Starten på livet – videoen jeg satt sammen av fødselsbildene jeg tok under fødselen. En sterk opplevelse og minne for livet!! 

I denne settingen er han pakket inn i en wrap jeg bruker mye i studio. Så enkelt og så fint. De lange fingrene kommer godt til syne og andre de fine detaljene hans ♥ Sorthvitt er inkludert i pakkeprisene mine. En slik serie som dette kan fint henge i en collage på veggen, eller enkeltvis nedover en gang eller trapp og få mye oppmerksomhet!

Fin tordag ♥

KarinP