Instagram // Topp 5 på @karinfoto

Instagram,Karinfoto,babyfotograf,nyfødtfoto,Nyfødtfotograf KarinFoto

 

Nyfødtfotografering i studio,magisk opplevelse,nyfødt under 10 dager,nyfødtfotograf,babyfotograf,østfold,sarpsborg

Nyfødt,smil,nyfødtfotografering,Karinfoto,karin,pedersen,prinsesse,tyllskjørt,babystudio,fotostudio,østfold

Babyfotografering,3mnd,Babyfotograf Karin Pedersen i Sarpsborg,Babystudio,karinfoto

fødselsfotografering

 

 

Vakre øyeblikk ♥ 

Du har kanskje lagt merke til at jeg er veldig aktiv på instagram om du følger meg der. Jeg syns Instagram er genialt, og supert sted for både å finne og dele inspirasjon. Inspirasjon er så utrolig viktig i kreative yrker som f.eks fotografyrket, men også mange andre yrker. Mange ganger må man forberede seg godt i forkant for og kunne dele sitt talent. Det er viktig å henge med i tiden akkurat nå, og med det trenger man å prøve noe nytt for å stadig utvikle seg til det bedre hele tiden. For min del finner jeg mye inspirasjon på instagram, og særlig gir det meg mye at så mange liker bildene jeg deler ♥

Her er de fem mest likte bildene mine akkuratt nå på instagram profilen min @karinfoto ♥

  1. Herlige smilet hos den bittelille prinsessen   2. Det nydelige englebildet, skulle ønske jeg hadde større studio så jeg kunne hatt dette i stort format på veggen 3. Så skjønn liten frøken i tyll og vakre smilet   4. Vakre lille frøkena på 2-3 mnd fotografering   5. Min første fødselsfotografering.

Her står litt kveldsjobbing for tur, musikk i ørene og totalt ro i huset, deilig  ♥  
Fin kveld til deg 
KarinP