In love…

nytt objektiv,karinfoto,babyfotograf

… with my new lens ★

Bildet er en av de første jeg tok da jeg kom hjem på lørdag ettermiddag, så det gjenstår mer testing, men hittils lover det veldig bra! Jeg har bare redigert kontrasten noe, og rettet på et ørlite shake i bildet, men som sagt, bare en rask knips mens dagslyset enda var der. Søteste lille modellen også. Disse Littlest Pet Shop figurene er bare så skjønne!

I går hadde jeg koselig besøk fra ei skjønn ettåring fra Sarpsborg. Sist hun var på besøk i studio, var hun på nyfødtfotografering bare 11 dager ung. Herlighet, så sprudlende og glad solstråle  Jeg gir 10% avslag på neste fotografering når du har vært på besøk tidligere, og 20% på tredje fotograferingen, det er jo så ekstra moro å se disse små komme tilbake igjen – og så er det kjempestas å legge med et collageprint fra nyfødt/baby – og ettårsfotograferingen i bildepakken også 

Denne uken har jentene vinterferie fra skolen, så da blir det ikke så mye oppdrag i studio, men noe kveldsjobbing blir det, ellers hoper seg opp med redigering og klargjøring av bestillinger. Vi hadde en koselig lunsj og så den fine filmen Roald Dahl´s «Matilda» sammen. Lenge siden jeg så den sist. Den ga meg fine ideer til noen bilder jeg håper at jeg kan fotografere i morgen.

God ukestart 

KarinP