Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
I tenkeboksen…

I tenkeboksen…

I kveld har vi sett på de gamle tegningene av huset vårt. Planløsningen i kjelleren har vært endret siden byggetiden, og noen døråpninger er blitt tettet igjen. Antagelig blir det aktuelt å åpne en av disse for å gjøre framkommeligheten til studioet lettere. Jeg kan se det for meg, og det kommer til å bli superfint! Jeg tar fortsatt gjerne i mot flere tips og anbefalinger til innholdet i studioet. 

Det nye året har gitt meg lyst til å fornye designen på bloggen, men jeg får liksom ikke helt bestemt meg. Tanken har slått meg om å gå over til wordpress, men jeg er ikke helt sikker. Jeg har mange års erfaring med Joomla, et fantastisk publiseringsverktøy – men kun til blogging syns jeg det blir for krevende i bruk.
Blir mange baller i luften på en gang, men det er moro og motiverende å ha noe å pusle med da :)

Comments:

  • Jeg har vertfall ingenting negativt å si om wordpress :) Utrolig brukervennlig og med mange muligheter :) Har ikke vært borti joomla så mye, men antar det er en grunn til at wordpress er mest brukt også? :)

    9. januar 2012
  • Takk for svar :) WordPress er nok det beste for blogging, mens joomla fungerer veldig fint til portal løsninger med medlemsgrupper og diverse.

    9. januar 2012
  • Jeg brukte wordpress før..men gikk over til blogspot.Jeg likte ikke wordpress…men jeg tror det er smak og behag der som med andre ting…Lykke til…med tenkingen…Ha en fin uke..Klem fra Britt Kristin.

    9. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.