I m p o n e r t!

Nydelig nyfødtfotografering i studio,KarinFoto,babyfotograf i Sarpsborg

Nydelig nyfødtfotografering i studio,KarinFoto,babyfotograf i Sarpsborg

 

 Vakker frøken fra Vestby ♥

Det er nok ikke en overraskelse at jeg liker beigetoner og bruker det mye, men jeg har en rekke andre farger i studio også for de som ønsker noe annet til nyfødtfotografering. Hvit er også veldig fint når man bare vil at babyen skal være hovedfokuset ♥

For noen fine sommerdager det har vært her på østlandet de siste dagene!! Det er en fryd å kjenne at solen fins der et sted inne i mellom mørke og hvite skyer og torden. Været spiller egentlig ikke så stor rolle for meg når jeg er i studio, men det er mest hyggelig med pent vær for de som reiser et stykke. Det er faktisk ganske mange av besøkene mine i studio som reiser langt. Jeg har nevnt det før og står ved det fortsatt, jeg er SÅ imponert over hvor raske nybakte mammaer er på beina, og på plass i studio hos meg i Sarpsborg bare en uke etter fødsel! Noen har både lang reisevei og uten bil, men finner en måte å komme seg til meg allikevel!! Wow! 

Uansett lang eller kort reisevei er det en tøft å dra ut så snarlig etter fødsel.
Hatten av for dere alle sammen!!! 

KarinP