Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
I love Scrappiness!!

I love Scrappiness!!

Turen i går gikk til Scrappiness i Sarpsborg sammen med Jeanette. Butikken har flyttet til nye og større lokale, som igjen betyr enda mer varer! Det gir rom for litt fornyelse i mitt ellers så utplukket scrapbooking lager. Jeg fant noen flotte mønsterarkblokker i forskjellige størrelser, tags og minibinders. 
Jeg kan ikke skryte av at jeg driver med scrapbooking, men jeg liker å være kreativ med papir. Det er bursdagskort, premiekort til ungene og dekorering i arveboken, jeg hovedsakelig gjør. Skal nå prøve meg litt på scrapbooking på lerret etter å ha sett mange fine forslag på det. Veggene her trenger litt oppfriskning av noe nytt.

Jeanette har gått gjennom sitt lager og gitt meg masse stasj hun ikke trenger. Så lageret mitt begynner å bli fyldig nå! Tusen takk! Jeanette ♥

Ha en fin fredag! 
post signature

Comments:

 • Hei!Kjekt med scrappepapir.For det kan brukes til mye det…Kjekt med slike turer da..Klem fra Britt.

  15. juli 2011
 • Det har du rett i Britt :) Kjekt med en del forskjellig, så man kan kombinere det. Klør i fingrene til å bruke det nå :) Må bare bestemme meg for hva jeg skal begynne med hehe…

  15. juli 2011
 • Jeg scrapper bare på datan jeg…hehe..Er spent på hva du lager jeg..Klem fra Britt.

  15. juli 2011
 • Scrappiness er favorittbutikken min nå ja!! :)Spent på å se hva du tryller fram etterhvert, klør i fingrene min etter å komme i gang også!Takk for en koselig dag i går! :)Klem fra Jeanette

  15. juli 2011
 • Takk i lige måde Jeanette :D Det var skikkelig hyggelig.

  15. juli 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.