Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Hvordan går det med dere?
fotograf karin Pedersen, Kunst, foto, valp, chihuahua, fotograf

Hvordan går det med dere?

Hei dere! Hvordan går det? Jeg kan forestille meg det er mange som som har kjent på veldig mange forskjellige følelser, etter regjeringen innførte de strenge tiltakene for å begrense Coronasmitte. Jeg hadde aldri i verden sett for meg dette, og selv etter to uker er det fortsatt veldig surrealistisk.

Studio har naturlig nok vært stengt siden 13 mars som følge av tiltakene og vil være stengt til over påske. Det er uten tvil en rar hverdag nå med hjemmeskole og hjemmekontor, men jeg syns det går forundelig bra til tross. Jeg er imponert over dugnadsånden til folk, og hvor raskt lærerne har klart å tilrettelegge undervisningen digitalt. All den kreativiteten i alternativer vi ser nå innenfor mange forskjellige bransjer, er noe jeg tror vil styrke oss på mange måter i framtiden.

Det gir også meg mye inspirasjon og nye måter å se på mitt yrke. Det er jo lett å gå i samme gamle baner og gjøre mye av det samme, om man ikke tvinger seg selv til å tenke nytt. Noen yrker er mer kreative enn andre, så bare det at vi som kan finne andre løsninger – har denne muligheten, er en gave i seg selv tenker jeg. Jeg har fått brukt noe av tiden til å liste opp kreative prosjekter og lært noen nye redigeringsteknikker. Bilde over viser en 12 uker gammel (ung) Chihuahuavalp som jeg fotograferte for mange år siden. Det er gøy å dykke ned i arkivet å finne gamle bilder og gi dem nytt liv.  

Selv om studioet er stengt er jeg fortsatt tilgjengelig for etterbestillinger (av digitale filer, fineart, produkter) Nå som flere er hjemme og mange har mer tid enn de pleier, kan det være en god ide å se på mulighet for å fornye stua med bilder på veggen. Det bidrar ofte til å forandre energien i rommet og spre glede med følelsen av noe nytt. Jeg ordner alle forstørrelser opp til A3, resten blir sendt inn til fagleverandøren min.

Når det gjelder bookinger, tar jeg fortsatt i mot det. Jeg ser for meg, at når vi kommer tilbake til mer normale tilstander, vil det bli en pågang i oppdrag, så det er en sjanse for at jeg kan bli raskt fullbooket. Jeg har laget en prioritert liste med de bookingene som har kommet inn allerede. Disse vil bli kontaktet for å sette opp dato og klokkeslett med det samme, oppdragene kan gå som normalt igjen. Og det koster ikke noe ekstra å stå på denne listen. Det vil være spesielt oppløftende for meg å vite at det er oppdrag som venter når dette er over. Du kan booke deg inn via kontaktskjema HER.

Som jeg gleder meg til å komme tilbake til det vanlige livet igjen.
Ta vare på deg og dine i denne merkelige tiden ♥