Hvite små detaljer i nyfødtfotografering

 

nyfødtfotografering,østfold,oslo,østlandet,engel,nyfødt,babyfotograf,nyfødtfotograf,KarinFoto,fotograf Karin Pedersen,Østfold,sarpsborg,oslo,østfold,østlandet

nyfødtfotografering,østlandet,østfold,oslo,spesialisert nyfødtfotograf,Smil,babystudio

 

Nydelige lille gutten bare 9 dager ung ♥

Vakre lille prinsen ♥ Jeg blir helt trollbundet!! Her har vi brukt noen herlige små hvite detaljer i nyfødtfotograferingen hans i studio for kort tid siden. En rekvisittbruk helt etter min smak. Rekvisitter er jo min store favoritt, men det må være i akkurat passe mengde slik at det ikke overstyrer istedenfor å forsterke stemningen jeg er på jakt etter. De aller fleste ønsker naturlige bilder, noe som også er min favoritt. Disse søte rekvisittene fins i studio og laget av meg.

Dagen i dag har vært utrolig koselig i studio. Jeg har hatt besøk av en søt familie for tredje gang, og denne gangen hadde de også med et nytt familiemedlem ♥ Det er veldig koselig å se barna vokse, og enda mer stas å se familier vokse,  – og få lov til å forevige vakre øyeblikk på nytt. Det ble nydelige bilder som jeg gleder meg til å etterbehandle.

Nå skal jeg sjekke ut den nye serien som starter på tv2, – som alt har startet hører jeg. Tipper resten av den episoden blir å se med noe nytt strikketøy på pinnene. Planen er en nyfødtlue som jeg har tenkt på lenge, men ikke helt visst hvordan jeg skal lage. Vi får se om jeg får det til :)

God kveld ♥

KarinP

★ Husk å bestille fotografering  i god tid! Ønsker du nyfødtfotografering kan du booke inn med terminen, så avtaler vi dato for fotografering når babyen er født. På den måten er du sikret at jeg har kapasitet når babyen er født.