Hverdagsøyeblikk / En dag vil han ikke…

Karinfoto,karin Pedersen,fotograf,babyfotograf,bevareøyeblikk,forevigeøyeblikk,

En dag vil jeg bare minnes de stundene da han hvisket så forventningsfult i øret mitt om vi kan dele et glass brus og kalle det vår hemmelighet. Synet av det lure smilet og glade øynene som lyste og beina som trippet av glede de gangene jeg sa ja – Og glasset som alltid stod igjen halvfult.

En dag vil ikke jeg være så gøy å leke med lenger, for alle lekebilene, sykebiler, brannbiler, helikopterer og petshoper i kø vil nok være byttet ut med venner, skole og jobb. Øyeblikkene der han kommer løpende med helikopter i hendene som går inn for landing midt i rushtrafikken i stua, og forlanger at togbanen skal henge i luften. Det trassige og bestemte uttrykket om at det MÅ gå an. Alle de stundene da den stolte følelsen over å se så mye nysgjerrighet og kreativitet i en så liten gutt får hjerte til å flomme over. Gangene der han sitter dypt konsentret på gulvet som det lille Macgyver frøet han er, og taper fast storesøsters gamle lekehårføner på den gamle gåbilen sin som motorlyd.

Øyeblikk som er her nå må oppleves for å huskes, foreviges for å minnes.  Jeg får aldri nok av det, sluker de til meg. Opplever, noterer og fotograferer de vakre små tingene… For en dag er han ikke liten lenger… ♥

Ønsker deg en fin onsdag :)

KarinP