Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Hva slags kamera bruker du?

Hva slags kamera bruker du?

Jeg har brukt Nikon D80 siden det kom ut, før det igjen hadde jeg Nikon D70 (mitt første digitale speilrefleks) Nå drømmer jeg sånn smått etter å oppgradere, eller få meg et tilleggskamera. Etter at jeg har vært mye rundt i fotoblogger har den lysten bare blitt større. 
Er Canon bedre enn Nikon syns du?
Jeg har sett så utrolig mange bra bilder tatt med Canon kamera, så nå begynner jeg å lure litt… Kommer nok tvilsomt til å gi slipp på Nikon ♥ kamera mitt, men kan i hvertfall undersøke markedet litt. Fortell gjerne hva slags kamera du har og hva du syns er bra/dårlig med det.   
Tar gjerne i mot tips/erfaringer på valg av kamera!

post signature

Comments:

 • jeg bruker også Nikon D80 og er fornøyd sålangt. Så får vi se når de kommer med nye kamerahus en gang i framtiden. Objektivet er nok det som har mest å si på kvaliteten på sluttproduktet.

  19. juli 2011
 • Jeg har Nikon D40 :) Og elsker kameraet mitt. Kommer til å oppgradere en gang, men ikke enda. Og det blir fortsatt Nikon

  19. juli 2011
 • Hei!Jeg har bare et vanelig canon kamera…ikke speilrefleks…men jeg tenker til høsten skal jeg kjøpe meg et Nikon Kamera SpeilRefleks..Det er drømmen…Klem fra Britt.

  19. juli 2011
 • Takk for kommentarer :) Morten Pedersen: Du har nok rett i det ;)Fru Jacobsen; Ja, Nikon er et bra merke og lett å håndtere!Britt; Du vil nok merke stor overgang til speilrefleks. Jeg er så avhengig av mitt :) Har du bestemt deg for hvilken Nikon modell du vil ha?

  19. juli 2011
 • Hei..Jeg vet ikke helt hva slags modell jeg skal ha da.Hva anbefaler du da???Jeg tenkte å kjøpe et brukt et da i første omgang og se om jeg kan like det osv..Klem fra Britt.

  19. juli 2011
 • Jeg er ikke like oppdatert på markedet som jeg engang var, men anbefaler deg å kjøpe Nikon kit. Dvs kamerahus og standard objektiv. Flere butikker har ofte en egen pris på de kit'ene og det er gjerne billigst å kjøpe det enn selve kamerahuset og objektivet hver for seg. Følg litt med på tilbud osv, kan godt hende du finner like bra priser på nytt som brukt. Jeg foretrekker å kjøpe nytt. Brukt vet man ikke helt hvilken stand kamera er i, og eller hvor forsiktig tidligere eier har vært.

  19. juli 2011
 • Ja det er nok det lureste å kjøpe nytt…skal holde øynene åpne og se om det kommer noen tilbd etterhvert…Takk for svar…Klem fra Britt.

  19. juli 2011
 • Bare hyggelig Britt :)

  20. juli 2011
 • Har Nikon D90 og synes det er utrolig bra! Er kjempefornøyd. Personlig så synes jeg nok at Nikon er best, men det er ikke dokumentert noe særlig bildekvalitetsforskjell mellom nikon og canon. Det er mange som mener at Nikon er god på speilrefleks, bilder og manuel fokus, mens canon er god på film, autofokus og kompaktkameraer. Og nikon har helt klart de beste menyene på kameraet og jeg synes også at de har de beste løsningene. Så du må nok se på markede, og tenke gjennom hva du bruker kameraet til. Du blir nok fornøyd uansett hva du velger, men velger du Canon så må du jo lære deg alt på nytt (hvis ikke du har noe tidligere erfaring..?). Hilsen Kristin :)

  21. juli 2011
 • Tusen takk for en fyldig kommentar Kristin! Det setter jeg pris på. Du har rett i at jeg kjenner Nikon best. Faktisk kan jeg veldig lite om Canon. Det beste vil nok være å oppgradere innenfor Nikon. Eventuelt satse på noen nye objektiver. Ulempen med å "gå over" til Canon er tross alt at jeg har såpass mye Nikonutstyr, og det er synd om man må investere i alt nytt pga kamerabytte.

  21. juli 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.