Homemade by me

heklet, kroner,baby,nyfødt,props,rekvisitt,dåp,babyshower,gave,karinfoto,babyfotograf

Homemade by me ★

Wow! Kronene mine ble så utrolig søte når jeg pakket dem inn på denne måten ♥ Måtte bare ta flere bilder av dem før dem skulle avgårde med posten. Kjenner virkelig at jeg er i mitt ess altså når jeg får pusle med noe sånt og kan glede noen i den andre enden.

Jeg har brukt den blå mye i studio, blant annet HER og HER. I slideshowen på forsiden fins det også et herlig bilde med den blå kronen i kurven. Ellers kan du se flere av dem på instagramen min @karinfoto. Dem egner seg til så mye syns jeg, og flere har brukt den til dåp, noe jeg syns er så søtt. En liten prins eller prinsesse på dåpsdagen :) Dere som har slik krone fra meg må gjerne sende meg bilde av den i bruk. Veldig gøy å se :)

Tips til bruk;

Pynt på hyllen på babyrommet
Babyshower gave
Fødsel/barselgave
 Dåp
Nyfødt/Babyfotografering
Dukke/bamse
 Ramme inn på veggen med bilde

 MÅ bare takke dere for at så mange likte facebooksiden min i forje innlegg! Jeg er så takknemlig for å ha over 500 likere på facebook og over 1600 følgere på instagram ♥  T u s e n   t a k k!

Fin kveld til dere :)
-Karin

kroner_thumb_2014_2