Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Hjemmelaget stjerner!

Hjemmelaget stjerner!

Jeg lærte meg å brette disse stjernene da jeg var i en tøff periode i livet som ungdom. Etter det har disse vakre stjernene blitt et symbol på håp og muligheter. Det er veldig dekorativt på pakker, julepynt, kort, ja stort sett det meste. Det hører spesielt godt til i julen syns jeg, så jeg har brettet mange slike, og i år har jeg lært den videre til min flinke 8-åring. 
Jeg har brettet slike i to forskjellige størrelser, i pakkebånd. Den minste stjernen er “vanlig” tynt pakkebånd.
Har du lyst til å prøve brette slike også? Ta en titt på youtubefilmen HER

Ha en fin dag alle sammen! Velkommen til de nye følgerne mine!

Comments:

 • Disse stjernene er såå fine! Lærte de når jeg gikk på barneskolen. Lenge siden jeg har gjort det nå, skal tro om jeg husker det uten å se på filmen. Genialt det å bruke gavetråd da! Har tenkt jeg skulle laget noen, men har ikke giddet klippe remser, og så må de være AKKURAT like brei. ;) Tror jammen jeg… *springeråhentergavetråden* ;) Hihi..Ja, håper boken dukker opp. hvis ikke har noen av gjestene fått den med seg, men det merker de vel etterhvert. :) Klem

  29. desember 2011
 • så fine stjerner! Slike lager mamma også, jeg er så utålmodig jeg… hehe! Må ha rød duk til julaften, selv om det er litt "ut"! Nydelig kveld til deg!

  29. desember 2011
 • Tusen takk for kommentarer :)Ja, rødt hører julen til syns jeg ♥ Marlene: Pakkebånd er genialt til disse, men med den minste pakkebåndet, er det litt ekstra pirk. Med 10 mm bredt pakkebånd går det raskt og man kan lage maaange :)

  29. desember 2011
 • Takk for kommentar hos meg. Vet nå hva vi skal læge på det årlige juleverkstedet neste år :-) Og så var det en fin ide til å pynte pakker med på en enkel måte. Godt nytt år til deg.

  29. desember 2011
 • ÅÅÅÅå arranger kurs :-) jeg kommer!

  30. desember 2011
 • Hihi, Anne, jeg vet ikke om jeg er den rette til å lære bort :)Ja, disse stjernene kan man pynte gaver med hele året faktisk :)

  30. desember 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.