High five // Termin i April?

Nyfødtfotografering,nyfødtfotograf i sarpsborg,Fotograf Karin Pedersen,sovebilder,nyfødtbilder,nyfødtfoto,Oslo,østlandet

Nyfødtfotografering,nyfødtfotograf i sarpsborg,Fotograf Karin Pedersen,sovebilder,nyfødtbilder,nyfødtfoto,Oslo,østlandet

Nyfødtfotografering,nyfødtfotograf i sarpsborg,Fotograf Karin Pedersen,sovebilder,nyfødtbilder,nyfødtfoto,Oslo,østlandet

Nyfødtfotografering,nyfødtfotograf i sarpsborg,Fotograf Karin Pedersen,sovebilder,nyfødtbilder,nyfødtfoto,Oslo,østlandet

Velkommen til verden lille venn ♥

Så vakker liten frøken på besøk fra Akershus ♥ Herlighet, sett så skjønn!! Jeg syns det alltid er så moro å fange øyeblikk hvor de små skyter beinet i været. Den søte lille foten med de bittesmå tærne rett opp i været som et slags high five til kamera. Det er slike søte øyeblikk jeg fotograferer også. Jeg elsker detaljer som øyevipper, tær, fingre og profilen av den bittelille nesen. Søte små fingre som holder rundt en bitteliten bamse. Kaninen og bamsen ser kanskje ikke så små ut på bildene, men de må være det for å få plass i en bitteliten hånd. Kan fortelle at det var litt av prosjekt å lage dem, men så absolutt verdt det når jeg ser sluttresultatet ♥ Det er sånt jeg liker å lage på kveldstid når jeg ser på tv, for jeg klarer sjelden og sitte bare i ro. Kan jeg lage rekvisittene til studio selv, gjør jeg gjerne det. Jeg ønsker at det du finner i studio er unikt og custom made for akkurat mitt uttrykk.

Jeg har fått frigjort en del gallerier og har mer kapasitet i april for nyfødtfotografering! Yes!! Elsker å være i studio ♥ Har du termin  i denne måneden og ønsker fotografering, er det bare å sende meg en e-post eller sms med det samme ♥

God kveld ♥

KarinP