Herlig sjarmør på 9mnd og lydboktest

Babyfotograf,9mnd,baby,fotografering,babyfoto,prins,Karinfoto,fotograf

Tøff,9mnd,sjarmør,sarpsborg,fotograf,babystudio,babyfoto,karinfoto,babyfotograf
Herlige sjarmøren på 9 mnd fra Skjeberg ♥

Klart det skal være morsomt på babyfotografering, da disker jeg opp med ballong og baller :) En babyfotografering tar stort sett en times tid og holder som regel i massevis. Da har jeg fått rikelig med forskjellig uttrykk og smil. Noe forskjellig skift og med/uten personlige leker, setter litt ekstra preg på bildene og gir fin variasjon.

I dag hadde jeg besøk av en herlig nyfødtfrøken fra Rakkestad. Så du det herlige bildet jeg la ut på instagram i sted? Så skjønn med det store hårbåndet ♥
Denne uken har jeg prøvd ut lydbok for første gang mens jeg har redigert bilder. Det er faktisk ganske krevende. Trodde det skulle være enklere å lytte framfor for å lese, men jeg merker at jeg strever med å holde konsentrasjonen og huske hva som er blitt lest. Tanken på å kombinere lydbok med redigering virker jo ganske genial. Jeg sitter jo uansett x antall timer med redigering hver uke, Så det ville vært en fin måte å få kommet meg nedover på boklisten min. Håper bare det er en vanesak!!

I morgen skal jeg ut og handle inn et nytt objektiv til samlingen min. En av mine gamle favorittobjektiver har dessverre tatt kvelden, men det blir fint med en god oppgradering. Tror faktisk det blir en Sigma denne gangen. Rett og slett fordi den ser ut til å være bedre enn Canon. Gleder meg! 

God helg :)

KarinP