Gutt på 6 måneder leker på gulvet på babyfotografering

Herlig sjarmør fra Moss

Babyfotograf i Sarpsborg,Østfold,baby 6 mnd,Karinfoto,karin pedersen,baby 6mnd,Moss

Babyfotograf i Sarpsborg,Østfold,baby 6 mnd,Karinfoto,karin pedersen,baby 6mnd moss

Babyfotograf i Sarpsborg,Østfold,baby 6 mnd,Karinfoto,karin pedersen,baby 6mnd moss

 

For en skjønn gladgutt 

Den herlige gutten var i studio for en liten stund siden. Foreldrene ønsket gavekort hos meg i dåpsgave, noe de også fikk, koselig ♥ Så fint å ønske seg babyfotografering i gave. Fotograferingen i studio er ikke bare en fotografering, men også en fin opplevelse. Jeg fotograferer med glede alle babyer i det første leveåret selv om jeg er nyfødtfotograf først og fremst. Det er en kombinasjon jeg trives veldig godt med. Under nyfødtfotografering skal jo babyen helst sove, mens under babyfotograferingene ønsker vi at babyen er våken og leken. Så det er ganske forskjellige fotograferinger sånn sett.

I dag har jeg blitt holdt i sving av alle de fine henvendelsene deres ♥ Ser mange av dere ønsker fotografering med søsken, det forstår jeg godt, og det gjør jeg gjerne. Bare husk at nyfødtfotografering bør bookes inn FØR termin for at jeg skal finne ledig plass til deg. Nå står tacofredag for tur ♥

Fin helg til dere!
KarinP