Hellu 2015!

Spesialisert Nyfødtfotograf,Nyfødt i tyll,tyllskjørt,fotograf,Karin Pedersen,sarpsborg,Østlandet

Spesalisert Nyfødtfotograf,KarinFoto,Fotograf,Nyfødt,Sarpsborg,østlandet

Vakre lille prinsessen fra Halden ♥ Jeg la ut et bilde av henne på instagram for et par uker siden med englevinger som endte opp med å bli et av de mest likte bildene mine :)

Tenk at det er 2015 allerede!! Julen kom og gikk altfor fort føler jeg, vips er det nye året her om man vil det eller ei!

Flere av terminene som jeg hadde booket inn i starten av oktober i fjor gikk på overtid så det ble ekstra mye å gjøre i de tre siste månedene pga julerushen som kom også. Fortsatt er det en rekke gallerier som står i kø for å klargjøres. Det er en utfordring å time en nyfødtfotografering fordi det er babyer som kommer opptil en måned før termin, og noen går opp til 10 dager på overtid. Booke seg inn noen måneder før termin er absolutt å anbefale. Så tidlig som mulig er bare bra! Det hender jeg har ledig inne i mellom og kan ta oppdrag som ikke er booket seg inn på forhånd med termin, men det er et sjansespill, og det ble veldig klart i desember hvor jeg måtte si nei til så mange nyfødtoppdrag.

Ja, så dere som pleier å få julekort fra oss, og ikke fikk det i år, dere er fortsatt på listen :)  Jeg fikk bare aldri sendt dem ut :/ Jeg fikk fotografert trioen min og bestilt julekortene, men de kom seg bare aldri med posten videre. Kjedelig. Neste år skal dette absolutt settes høyere opp på prioriteringslisten.

For en stund nå har jeg mast på min kjære om å hjelpe meg lage en utrolig fin rekvisitt til studio som jeg forelsket meg i for lenge siden. Jeg vet dere kommer til å elske den!! Jeg må bare få ordnet en liste over alt jeg trenger. Forteller mer senere :)

9 Januar var et høydepunkt i år da jeg har drevet KarinFoto i 2 år og spesialisert meg på nyfødtfotografering i 2,5 år. Utrolig å tenke på hvor mange nydelige nybakte familier som har vært på besøk i den perioden. Takknemlig ♥

God tirsdag ♥

KarinP