Hektiske feriedager vel overstått!

KarinFoto, Nyfødt-babyfotograf Sarpsborg,vestfold,østfold,akershus,oslo,strømstad

Skjønneste lille vakringen 9 dager ung ♥

Heisann! Det var en uke som gikk utrolig fort altså, og utrolig alt vi har klart å rekke på den tiden. 5 fine dager i flotte Kristiansand uten at vi egentlig følte at det var nok, men så mye bedre enn de tre dagene vi valgte i fjor. Det er ekstra deilig å komme bort på ordentlig når jeg har jobben min så tett på her hjemme. Kontoret mitt er jo en krok i stuen og studio er i underetasjen. Så det er veldig vanskelig å koble helt av når arbeidsdagen er over. Absolutt noe jeg kan bli flinkere på.

Vi var to dager i dyreparken, en utrolig flott park med et supert opplegg jeg knapt kan beskrive med ord. Jeg kan ikke få rost Kaptein Sabeltann sin verden og Hakkebakkeskogen godt nok. Utrolig flotte skuespillere og en fryd å oppleve så flotte show. Opplevelser er så viktig for store og små, og disse går virkelig inn for å gi en god opplevelse. Jeg må komme tilbake til ferien senere med bilder, jeg gikk løs med kamera som i fjor og storkoste meg på oppdagelsesferd etter vakre dyr i parken. Hadde det ikke vært for at ungene følte seg ferdig med dyreparken etter to dager, ville det blitt en tredje dag også, haha! Vi fikk ikke med oss presentasjonene av tiger, løve, lemur og ekornapene noe jeg angret litt på senere, men man får jo gjerne ikke tid til alt på et så stort sted.

Nå er jeg tilbake i studio, og den startet allerede i dag med nyfødtfotografering av en nydelig frøken helt fra Sande i Vestfold ♥  Hele uken er helt fullbooket, flere gikk på overtid i starten av juli og noen augustbabyer er allerede kommet til verden. Deilig å være tilbake ♥

God ukestart til deg ♥

KarinP