karinfoto,fotograf,babyfotograf,babyfotografering,Karin Pedersen

Har du glemt å booke nyfødtfotograf i tide?

Det er ikke lett å vite når det lønner seg å booke nyfødtfotograf. De fleste som skal gifte seg, vet hvor viktig det er å være tidlig ute med å sikre seg bryllupsfotografen, men nyfødtfotograf er det mange som glemmer. Kanskje fordi det ikke er like vanlig som bryllupsfotografering, eller du er kanskje engstelige for hvordan formen er i så tidlig etter fødsel? Jeg forstår det veldig godt. Særlig når man er førstegangsfødende og alt er helt nytt. Det er lett å tenke at det er bedre å vente til babyen blir litt eldre.

Helt til babyen blir født og alt går så mye bedre enn forventet. Formen er fin, babyen er så altoppslukende vakker. Du ser hvor utrolig liten hun er, de små fingrene, tærne, den søte nesen som ligner på pappans. Bare på èn uke ser du hvor mye hun har forandret seg, uten å skjønne at det har gått èn uke allerede!! Da er det flere som søker litt stressende rundt etter en fotograf, men det kan det være vanskelig å finne en profesjonell nyfødtfotograf som er ledig på så kort varsel, noe som kan bli både dyr og dårlig erfaring. Nyfødtfotografering er som oftest best timet rundt 8-10 dager etter fødsel.

Nyfødtfotograf,karinfoto,digitalefiler,babyfoto,nyfødtfoto,hundefotografering,nyfødt,nyfødtfoto,barsel,fødsel

Heldigvis er det fortsatt mulig for å komme i studio mitt for nyfødtfotografering selv om du ikke har booket deg inn på forhånd. Send meg en melding så tidlig som mulig, gjerne når du har kommet hjem fra sykehuset så finner jeg den første ledige timen. Noen ganger kan det være omgående, andre ganger om en uke.

Å booke deg inn med termindatoen er uten tvil det beste. Da er du sikret plass i kalenderen min når babyen kommer uavhengig om h`n kommer før eller etter termin, og fullbooket kalender. Jeg liker å tro at det er en trygghet å vite at jeg står standby når babyen din er født. Er du usikker på noe, hør gjerne med meg, så gir jeg deg mer info om fotograferingen. 

F i n  k v e l d  t i l  d e g ♥