Har du fortsatt bildene mine?

Store lillebror

Location | KarinFoto.com

 

Håper dere har hatt en fin helg, utrolig deilig med noen varme dager!! Jeg ser sånn fram mot sommeren nå altså! ♥

Ja, jeg får av og til spørsmål om jeg beholder bildene til kundene etter at de har bestilt hvilke bilder de vil ha. Det gjør jeg! Fra tid til annen får jeg bestillinger fra gamle oppdrag, noe som er ekstra spesielt for de fleste, siden da har barnet vokst en del siden bildene ble tatt.  Før leverte jeg bilder på CD, men nå får kundene bildene på den fine minnepennen min. Og så er det selvsagt mulighet for at man senere kan kjøpe ut flere bilder dersom man ikke kjøpte ut alle bildene ved visning. I starten ble farge og sorthvitt bilder solgt hver for seg, så da er det noen som har ønsket å kjøpe ut sorthvitt versjoner senere. Nå er sorthvitt inkludert i bildepakkene mine, så det er ikke noe tema lenger.

Fin kveld alle sammen ♥
KarinP