Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Ballonger | Nytt objektiv!!

Ballonger | Nytt objektiv!!

Gassballongene til jentene var veldig spennende for en liten gutt som aldri har sett det før. Han strakte armene i været og gikk rundt på knærne for å prøve fange ballongene da de fløy til taket. Det er klart at den første gassballong opplevelsen måtte dokumenteres. Det ble med et etterlengtet vidvinkelobjektiv. 

Jeg har fram til nå bare hatt Canon 50mm f/1,4 som i mange situasjoner (særlig innendørs) har blitt litt trangt. Nå troner Canon 35mm f/2.0 også i samlingen min. Jeg hadde opprinnelig tenkt å satse på Canon 28mm f/1,8 USM men det ble rett og slett for dyrt for en husmor som meg. Jeg solgte unna den flotte og unike Chihuahua boksamlingen min som jeg har samlet opp over flere år, og kjøpte meg nytt objektiv. Nå som jeg gir meg med hund (pga astma og allergien til storesøster) har jeg ikke bruk for alle hundebøkene lenger. Litt trist, men fint å “bytte” det inn i noe annet jeg har nytte av.

Jeg har ikke fått testet ut det nye objektivet mest enda, men jobber med saken. Jeg gleder meg til å bli mer kjent med det, og jeg elsker allerede vidvinkelen, deilig å få med mer “space” i bildene. Den kommer til å bli digg å ha i hverdagsfotograferingen.

Ha en fin Tirsdag!
– Karin
Husk i kveld går de to aller siste Frustrerte Fruer episodene!