Gult er jo kult // God Påske

Nyfødtfotograf Karin Pedersen,fotograf,nyfødtfoto,foto,fotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,kalnes

Vakre lille med den søte studiokaninen ♥

Hei du :) Jeg er innom en kort tur for å ønske dere god påske  Fant ut at jeg ikke hadde noen bilder med litt gult, så da måtte jeg redigere denne søte lille blomsten på hårbåndet til gul. Den er opprinnelig rosa. Det er så lett å holde seg til de samme fargene man er vant med, men det er fint å titte litt utenfor komfortsonen av og til også. Så i påsken blir det litt strikking av rekvisitter i nye farger. Søsteren min holdt på å ramle overende da jeg grep med meg sennepsgul garn sist vi var på garnjakt. Morsomt! Et uvanlig fargevalg fra min side med andre ord! Jeg har også en liten liste på ting jeg skal lage til studio som bare vokser for hver dag. Noe sier meg at påsken kommer ikke til å være lang nok om jeg skal i mål med den listen. Gleder meg til å komme i gang da.

God påske til deg og dine 

KarinP