Grønne detaljer

Karinfoto,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,nyfødt,rekvisitter,nyfødtprops,heklet,

Karinfoto,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,nyfødt,rekvisitter,nyfødtprops,heklet,

 

Nydelige gutten 9 dager ung ♥

Sett så herlig liten gutt! Så skjønn der han ligger krøllet sammen og sover i trekassen. Han passet så fint den grønne shortsen min fra studio også ♥ Jeg ble så glad da at mammaen valgte den. Luen lagde jeg først etter denne fotograferingen, veldig glad i den teksturen. Noen liker bare lue og omvendt, så det er kjekt å ha begge deler i samme farge. Den lille bamsen har jeg også heklet. Den passer fint i håndflaten til babyene, noe som ikke tar sånn altfor mye fokus bort fra babyen.

Denne uken har vært utrolig fin uke. Jeg har hatt så koselig besøk i studio at redigeringsdagene har nesten blitt litt for stille, haha. Uken har uansett gått veldig fort med balansering av nyfødtfotograferinger, redigeringer, workshops (hver dag!!) og foreldremøter/avtaler. I tillegg planlegger jeg å gjøre noen endringer i studio som gir plass til bilder på veggene, så det som ikke brukes, må ut av studio. Rett og slett av ren iver har det holdt meg litt våken deler av nettene bare av å se for meg hvor utrolig fint det vil bli. Jeg vil jo gjerne ha store formater, men det viktigste er å finne rett format til rommet og veggene. Har bare så lyst til å vifte med fingeren så skjer det med det samme, haha! Jeg har blitt så utrolig glad i det fine lille studioet mitt ♥

God helg ♥ Nå skal jeg finne plassen min i sofaen og se siste rest av The voice med litt garn og heklekrok. Fredagskveldene er de beste!

KarinP