Grått er alt annet enn kjedelig / Spørsmålsrunde?

Nærbilde, nyfødt,nyfødtfotografering,sorthvitt,babyfotograf,østlandet,sarpsborg,

Nærbilde, nyfødt,nyfødtfotografering,sorthvitt,babyfotograf,østlandet,sarpsborg,

Så utrolig vakker liten gutt på 8 dager fra Sarpsborg

Nydelige detaljer fra nyfødtfotograferingen til den nydelige lille gutten på 8 dager. Han sov seg så og si gjennom hele fotograferingen, noe som resulterte i mange nydelige bilder i forskjellige settinger.

I august starter barnehagen opp og jeg får større kapasitet til å ferdigstille gallerier raskere enn jeg gjør nå. I tillegg vil jeg kunne fotografere primært på formiddager på hverdager, samt noen avsatte helgedager som passer for ettårsfotograferingene. Jeg har jobbet mye ettermiddager, kvelder og helger siden jeg startet opp, ikke det jeg har syntes har vært ideelt, spesielt pga kapasitetbegrensningen det gir, men det har vært nødvendig slik familiesituasjonen vår har vært med tre barn i huset og valget med å være hjemmeværende med yngstemann fram til 3 år. Nå ser jeg fram til mer strukturerte arbeidsdager (og litt mer søvn om nettene :)), samt at guttungen skal få utfoldet seg med jevngamle :) Han kommer til å elske barnehagen!

Interesse for spørsmålsrunde? Jeg får ofte spørsmål på instagram, facebook, e-post og i studio som jeg syns det er veldig stas å besvare. Tenker jeg vil legge ut flere av spørsmålene som blogginnlegg og besvare dem her også, da det blir veldig tidskrevende å besvare alle en og en. Har du et spørsmål du gjerne vil stille meg? Kommentèr under, eller send meg på Facebook eller e-post.

Snakkes! :)

Karin!