Gøy å se barna vokse foran kamera OG Tusen takk!

1 år,fotografering,baby,barn,karinfoto,babyfotograf,Sarpsborg

1 år,fotografering,baby,barn,karinfoto,babyfotograf,Sarpsborg

 

Nydelige prinsessen ♥

Det gleder meg at jeg den siste tiden fått inn flere bookinger på ettårsfotograferinger. Særlig gøy er det at flere har vært i studio på nyfødtfotografering også.

Deler i kveld et par søte øyeblikk fra en fotograferingen jeg gjorde for en god stund siden. Jeg fotograferte henne også da hun var nyfødt som faktisk var før studioet mitt var klart, men ettårsfotograferingen gjorde vi i det fine studioet mitt ♥ Utrolig å se tilbake, det føles fortsatt så nært, men samtidig så lenge siden. Sånn er det med de fleste oppdrag når de kommer tilbake med babyen enten på babyfotografering 4- 8 mnd eller året etter. Det føles som de nettopp har vært her med den nye verdensborgeren ♥ Tiden durer avgårde så fort. Siden jeg er så glad for å se familiene komme tilbake igjen, inkluderer jeg alltid noe ekstra i disse pakkene. Du får 10% avslag på fotograferingsprisen + et signert collage forstørrelse i 15 x 20 cm med et utvalg bilder fra den første og andre fotograferingen. Har du vært her flere ganger gir jeg enda mer avslag i fotograferingsprisen.

I helgen passerte jeg 5000 følgere på Instagram (@karinfoto)!!! Jeg er SÅ utrolig takknemlig og ydmyk at så mange liker bildene mine. 
T u s e n  T a k k ♥ 
Nå gjenstår bare å få orden på facebooksiden min, jeg har i månedsvis forsøkt å endre navn til Karinfoto, men dessverre uten hell enda. Føler jeg nesten blir gal av å forsøke å forstå hvordan facebook fungerer.

Fin kveld til deg ♥

KarinP