Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Godt Nyttår alle sammen!

Godt Nyttår alle sammen!

Jeg har jobbet med et innlegg i tre dager hvor jeg har oppsummert 2011 med ett bilde pr. måned, men så syns jeg brått det ble altfor langt. 2011 var et helt spesielt år for oss, da vår familie ble beriket med enda et familiemedlem, vi ble foreldre til vår første sønn og jentene fikk sin første bror. Han kom som en bonus da vi trodde det ikke kom til å bli flere barn. At han også skulle vise seg å være en gutt, var en stor overraskelse, – selv om kjønn i utgangspunktet ikke var så viktig for oss. Å få en baby i huset etter 5 år,   har vært utfordrende, men aller mest hyggelig og givende. Å se hvor knyttet han og jentene har blitt er en fryd. Han har knyttet oss alle så mye tettere sammen.  ♥ Jeg er så takknemlig for at jeg har den fine familien min ♥
Bildene over viser noe av høydepunktene, men det fins massevis av bilder som jeg kunne tenkt meg visst fram for hver måned. I September fikk jeg drømmen min oppfylt med nytt speilreflekskamera. Det var i utgangspunktet meningen at det skulle bli Canon 7D, men så endte jeg til slutt opp med å få Canon 5D mark II av min (verdens beste) kjære ♥ ♥
Hva skjer her i bloggen i 2012?
 
I nær framtid har jeg noen småting på planen
 • Jeg skal male en modell tanks i snøkamuflasje (bilder kommer).
 • Foto-oppdrag.
Litt utover i året 
 • Skal vi pusse opp stue, gang og soverom med ny farge på vegg og nytt gulv. Det blir et stort prosjekt siden jeg ikke føler interiør, farge og stil er mine sterkeste egenskaper. Heldigvis har jeg lært meg noe etter å ha fulgt noen veldig flinke interiørbloggere, så bra til slutt blir det nok.

Det var mitt første innlegg i 2012, jeg er så spent på dette året, og krysser fingrene for at det blir et godt år. Tusen takk for alle de fine kommentarene, og ikke minst besøkene. Takk til alle dere som har inspirert meg til å ta bedre bilder ved å vise fram deres flotte bilder og delt nyttige fototips i bloggene deres!!


Tips meg gjerne på hva dere liker å se/lese om i bloggen min, så kan jeg ha det i tankene når jeg velger tema for innleggene :)

Comments:

 • Hei..Godt nyttår!Mange flotte bilder…Gleder meg til å følge deg i 2012 også….Ha en flott uke…Klem fra Britt.

  2. januar 2012
 • Flotte bilder og jeg er enig med deg om at canon 5d mark II er et veldig bra kamera :) Det blir nok mange bra bilder med 5d i 2012 :) Godt nytt år!!

  2. januar 2012
 • Godt nytt år til deg og dine også! Mange store ting som har hendt for deg i året som har gått, og det er veldig godt illustrert med de fine bilde her :) Fikk også til slutt investert i en 5D mark II på slutten av året, og bruker fortsatt tid til å bli ordentlig "kjent med" det. Hadde som mål og finlese bruksanvisning og virkelig sette meg inn i alle muligheter nå i romjula, men vips så var den over gitt… ;)Ønsker deg alt godt for 2012, og gleder meg til mange fine og inspirernde innlegg fra deg i året som kommer :)

  2. januar 2012
 • Nydelige Bilder. :) Eide et 5D kamera selv før, men solgte det fordi jeg ikke var like ivirig med knipsinga lenger.. Så er det så kostbart og stort at jeg torte nesten ikke ta det med ut på tur med ungene. ;) Men at det er bra, det er det ikke tvil om. Et kjempekamera. :)Klem

  2. januar 2012
 • En fantastisk oppsummering av året kjære du, med det viktigste og det som betyr mye for deg, og den lille :-))) kan man en større rikdom få!Ikke tre, men 4 `barn` i huset du nå, den Mark 2 skal du jo også bli litt kjent med etterhvert. Måtte den gi deg mange fine fotoøyeblikk, glede og overskudd i året som kommer.God varm nyttårsklem herfra til deg.

  3. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.